Черно море понесе тежък удар.Националният отбор на България ще се лиши

...
Черно море понесе тежък удар.Националният отбор на България ще се лиши
Коментари Харесай

Национал е аут от Черно море до края на годината

Черно море понесе тежък удар.

Националният тим на България ще се лиши от един от надарените си футболисти за другарските мачове против Кипър и Люксембург в средата на ноември, научи Gong.bg. Става въпрос за десния краен защитник на Черно море Виктор Попов. 

Талантът бе фаулиран жестоко от Георги Миланов в 74-ата минута на дуела с Левски във Варна. Играчът на " сините " влезе остро на десния бек на " моряците ", с цел да спре стремежа му по десния фланг, в резултат на което Попов се приземи на рамото си. След направените прегледи е станало ясно, че футболистът на варненци е с разбъркване на ключицата и раздрани връзки в раменната става. 

Така Виктор Попов с изключение на, че ще пропусне оставащите мачове до края на сезона за клубния си тим, няма да може да вземе присъединяване и за националния отбор. През новата седмица Виктор ще пътува до София, с цел да бъде прегледан от лекаря на " лъвовете ". Много евентуално е още преди този момент селекционерът Младен Кръстаич да повика нов състезател за контролите с Кипър и Люксембург. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР